Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2019 21:05 - Как да бъдем позитивни и щастливи
Автор: fnjsf Категория: Хоби   
Прочетен: 295 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Здравейте,тъй като това е първият ми блог, реших да ви споделя няколко съвета как да бъдем по-позитивни и щастливи!

   1.Създайте сами своето щастие! 
   Позитивните и щастливи хора нямат нужда от намесата на други хора, за да се чувстват добре. Те осъзнават, че единственият човек, който може да се погрижи за техния комфорт, са самите те. Приемете, че колкото по-независими сте емоционално от настроенията на другите хора около вас, толкова по-позитивни и щастливи ще се чувствате. Отделяйте повече време за любимите си занимания и търсете вътрешни източници на положителна енергия.

  2.Премахнете негативните хора около себе си!
Средата оказва голямо влияние върху човек. Ето защо, за да бъдете по-позитивни, вие трябва да прекарвате повече време с усмихнати, ведри и щастливи хора. Ако продължавате да поддържате отношения с негативни личности, това няма да бъде във ваш плюс.

  3.Приемайте провалите!
  
Няма идеален живот и дори най-усмихнатият и позитивен човек в света си има проблеми и тежки моменти. Вие трябва да се научите да приемате провалите, да си вадите поуки от тях и по този начин да трупате ценен житейски опит, който да ви помага в бъдеще. Позитивните хора работят по-усилено всеки път, когато са се провалили. Те успяват бързо да премахнат негативните мисли и да ги заменят с позитивизъм и надежда за по-добро.
  
                                                                                                                    


Тагове:   щастлив,   позитивен,


Гласувай:
1




1. barin - Здравейте. Може да допълня още н...
12.10.2019 12:18
Здравейте. Може да допълня още няколко неща от моята практика как да бъдем щастливи: по Коледа си правя равносметка на годината- какво се е случило, какво съм постигнал; не си поставям прекалено високи цели; увличам повече хора, предимно роднини, съученици, с общи интереси с моите занимания, да са съпричастни и да ме подкрепят; Правя анализ на провалите и ги изкарвам не чак толкова големи; пробвам се на повече места с различни дейност; отбелязвам си датите, на които са станали някои щастливи събития за мен и ги отбелязвам със семейстъвото си.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fnjsf
Категория: Хоби
Прочетен: 2534
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930